Luotettavaa ja ammattitaitoista kuljetuspalvelua jo yli 20 vuotta!

Tietoa yrityksestä

Olemme Etelä-Pohjanmaalla Soinin kunnassa toimiva kuljetusalan perheyritys. Asiakkainamme on kaikenkokoiset yritykset ja yksityiset henkilöt koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa.

Tarjoamme:

  •  Kappaletavarakuljetukset Suomeen ja Pohjoismaihin (kalusto 10 kpl yhdistelmäajoneuvoa)
  •  Pyöräkuormaajapalvelut (kalusto 5 kpl)
  •  Lavettikuljetukset
  •  Raskaan kaluston myynti, huolto ja rakennus

Henkilöstö

  • Yrityksemme työllistää yli 30 henkilöä Soinista ja sen lähipaikkakunnilta. Osa henkilöstöstämme on kuorma-autonkuljettajia, osa pyöräkuormaajakuljettajia ja osa toimii hallissamme kuorma-autojen ja perävaunujen rakennus- ja huoltotehtävissä.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Haluatko kysyä meiltä kuljetustarjousta kappaletavarakuljetuksellesi tai tarvitsetko lavettikuljetusta traktorillesi, kuorma-autolle tai muulle raskaalle ajoneuvolle? Kysy kuljetustarjousta puhelimitse tai laita viestiä posti@kmrahti.fi.

Historiaa

Yritystä perustettaessa yrityksemme toimitusjohtaja Kalervo Myllymäki osti aikoinaan yhdessä vaimonsa Mirjamin kanssa ensimmäisen sora-auton, jolla ajeltiin lähipitäjien teitä useamman vuoden ajan. Kysyntä sahatavaran kuljetuspalveluista sai omistajat ostamaan vuonna 1994 ensimmäisen kapelliyhdistelmän ja toiminta vaihtui pikkuhiljaa maanrakennustöistä puutavarakuljetuksiin.

Kuorma-autojen päällirakenteita rakennettiin aluksi omiin kuljetustarpeisiin, mutta asiakkaiden kiinnostuksesta, niiden rakennus laajentui myös asiakkaiden kuorma-autoihin.

Yrityksen asemapaikkana oli pitkään yrittäjien kotipaikka, mutta vuonna 2004 Soinin Kuninkaanjoen yritysalueelle nousi KM Rahdin halli, jossa kuorma-autojen huollot ja korjaukset oli helpompi suorittaa. Samalla saatiin myös uudet sosiaali- ja toimistotilat hallin yhteyteen. Kuorma-autojen rakennustyötä on myös helpottanut hallialueen laajennukset, jotka käsittävät erillisen maalaushallin sekä pressuhallin varastointia varten.

Pojat Terho ja Rauli ovat lapsuudesta saakka osallistuneet yrityksen jokapäiväiseen toimintaan ja auttaneet vanhempiaan erilaisissa työtehtävissä. Terholta on luonnistunut jo nuoresta pojasta alkaen niin kaivinkoneiden, pyöräkoneiden kuin kuorma-autojen käsittely ja huollot.

Rauli vastaa kuorma-autojen ja perävaunujen ulkomaantuonneista ja osittain myynnistä. Rauli toimii myös ajoittain rahdinkuljettajana. Veljesten arki täyttyy päivittäin erilaisista työtehtävistä ja niimpä he ovat yrityksen toiminnassa mukana myös osakkaina. Heille on ajan saatossa kehittynyt vankka osaaminen ja vahva ammattitaito yrityksen pyörittämisestä ja alan toiminnasta. Tulevaisuudessa häämöttääkiin yritystoiminnan jatkaminen veljesten voimin.